3D szempilla PDF Nyomtatás E-mail

JB LASHES - HOLLYWOOD KEDVENC SZEMPILLÁI MAGYARORSZÁGON

 

A JB LASHES által kifejlesztett technológia fájdalommentes és annyira relaxáló, hogy a legtöbb vendég álomba merül. Ennek ellenére, ha képzetlen felhelyező nem megfelelően végzi a szempilla hosszabbítást, az károsíthatja a természetes pillákat. Ezért csak a SZAKKÉPZETT felhelyező szolgáltatását vegye igénybe!


Tekintetünket jelentősen befolyásolja szempilláink szépsége. Az eddig megszokott tincses, vagy soros szempillákkal ellentétben a szálas 3D műszempillák teljesen egybeolvadnak a saját szempillákkal, így a legtermészetesebb hatást keltik.

A JB LASHES műszempilla választéka az egyik legszélesebb hazánkban. Több, mint 100-féle különböző hosszúságú, vastagságú, színű szempillával gyönyörűen ívelődő, dús hatás érhető el. Különleges alkalmakra, esküvőkre, fellépésre, a látvány fokozása érdekében hosszabb, vastagabb, vagy akár színes szempillák közül is választhatunk. Különböző színekben pompázó Swarovski kristályok felhelyezésével elérhetjük, hogy tekintetünkkel a társaság figyelmét magunkra irányítsuk.


A JB LASHES 3D szempilla a természetes szempilláknál könnyebb, szinte teljesen súlytalan. Viselője nem érez különbséget a természetes és a műszempilla között.


Élettartama 3-4 hét, de maximum a saját pillák élettartamáig tart. Víz, izzadádtság és könnyálló. Nyugodtan sportolhat, zuhanyozhat, és még alvás közben sem sérül. használata során a saját pilla nem sérül, kérésre bármikor könnyedén eltávolítható. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken.

A 3D műszempilla tökéletesen egybeolvad a saját pillával, arányosan meghosszabítja, dúsítja és követi annak ívét.

photogallery_3